Националният предизборен щаб на ГЕРБ проведе днес поредното си заседание.

...
Националният предизборен щаб на ГЕРБ проведе днес поредното си заседание.
Коментари Харесай

Националният предизборен щаб на ГЕРБ проведе поредното си заседание

Националният избирателен щаб на ГЕРБ организира през днешния ден следващото си съвещание. На него акцент беше подложен върху идното тази неделя показване на листата с претенденти на ГЕРБ за членове на идващия Европейски парламент, с която партията ще се яви на европейските избори на 26 май тази година.

Председателят на Националния избирателен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов бе безапелационен пред своите сътрудници, че в идната предизборна акция ГЕРБ ще насочи своите старания върху това да покаже всички изгоди за България от участието й в Европейския съюз и по какъв метод европейските средства са съдействали за построяването на актуален образ на обитаемоте места в страната. В тази връзка членовете на Щаба разясниха и хода на гражданските разговори под надпис „ Европа в нашия дом “, които се организират в цялата страна.

Присъстващите със удовлетворение регистрираха обстоятелството, че залите, които одобряват събитията, мъчно съумяват да поберат стотиците искащи да чуят за приноса на европейската взаимност за развиването на образованието, инфраструктурата и други

Цветан Цветанов показа, че от цяла България идват позитивни мнения за разговорите, които дават опция на жителите да зададат своите въпроси към представителите на локалната, законодателната и изпълнителната власт. Зам.-председателят на партията заяви, че през идващия месец ще бъде проведено събитие в София, на което ще бъде направено резюме на резултатите от платформата за цивилен разговори.

В рамките на съвещанието на Националния избирателен щаб на ГЕРБ стана ясно, че сега тече завършването на политическата платформа на партията за изборите за членове на Европейския парламент. Зам.-председателят на ГЕРБ осведоми, че главните послания към този момент са факт, като само следва заключително прецизиране на текстовете. В тази връзка всички членове на Щаба разясниха, че днешното сключване на политическото съглашение сред Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за взаимно явяване на европейските избори е препотвърдило мощната принадлежност на двете партии към европейското им политическо семейство – ЕНП.

„ Като предан сътрудник нямаше по какъв начин да не се вслушаме в апела на ръководителя на ЕНО Жозеф Дол и да позволим прахосване на десни гласове в България “, акцентира Цветанов.

На събитието за следващ път бе регистрирана отличната кондиция на структурите на ГЕРБ и готовността им за идните тази година европейски и локални избори. Стана ясно, че регионалните предизборни щабове на партията работят интензивно и даже са оформили напълно календара си с партийни събития преди и по време на акцията.

Тема на диалога през днешния ден бе и централното събитие в предизборната акция на ГЕРБ за европейския избор. То ще се организира на 19 май в зала „ Арена Армеец “, а особено за него в България ще дойде актуалният ръководител на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал и водещ претендент на ЕНП за ръководител на идната Европейска комисия Манфред Вебер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР