Националният отбор за юноши до 17-годишна възраст ще продължи подготовката

...
Националният отбор за юноши до 17-годишна възраст ще продължи подготовката
Коментари Харесай

Националите до 17 години ще играят в турнира на БУБА Баскетбол

Националният тим за юноши до 17-годишна възраст ще продължи подготовката си за Световното състезание за тази възраст в София с присъединяване в обичайния шампионат на БУБА Баскетбол. Тимът ще бъде хазаин на Мондиала от 4 до 12 юли в столичната "Арена Армеец ". В най-голямата спортна зала у нас ще се съберат 16-те най-силни тима от момчета, родени през 2003 година

Мартенското събиране на тима, воден от Даниел Клечков и Стойо Чолаков, ще бъде съчетано с присъединяване в интернационалния шампионат за подрастващи Sofia Cup ще се състои от 13 до 15 март 2020 в зала "Универсиада ". Организаторите тази година са решили да проведат редом две съревнования - за 14 и 17-годишни момчета, като още веднъж дават обещание мощни противници и доста баскетболни страсти.

Миналата година шампионатът, който бе за момчета до 16 години, изпълни зала "Универсиада ", а измежду гостите блестяха Реал Мадрид на Константин Костадинов и Байерн Мюнхен на Иван Борисов. Входът за "София Къп ", проведен от БУБА Баскетбол, е безвъзмезден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР