Националният отбор на Португалия продължи перфектния си старт под ръководството

...
Националният отбор на Португалия продължи перфектния си старт под ръководството
Коментари Харесай

Португалия надви минимално Словакия за пета поредна победа по пътя към Евро 2024

Националният тим на Португалия продължи съвършения си старт под управлението на Роберто Мартинес в квалификациите за Евро 2024 и записа пети пореден триумф в също толкоз мачове, надигравайки с минималното 1:0 като посетител състава на Словакия.

Единственото попадение в дуела, игран в Братислава, осъществя Бруно Фернандеш в края на първата част, когато футболистът на Манчестър Юнайтед не остави шансове на словашкия пазач с компактен диагонален удар по тревата.

След почивката домакините имаха своите шансове да стигнат до равенството, само че с пропуски от преференциални позиции се регистрираха Иван Шранц и капитанът Милан Шкриняр.

По този метод нежният задатък на Португалия оцеля и по този начин " мореплавателите " не престават да водят безапелационно в класирането в тази група " J " с цялостен актив от 15 точки и впечатляваща голова разлика от 15-0. Словакия пък заема второто място с 10 пункта.

В другите срещи от този поток в петък вечер Босна и Херцеговина съкруши с 2:1 вкъщи Лихтенщайн, до момента в който на собствен терен Люксембург удари с 3:1 състава на Исландия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР