Националният отбор на Германия разгроми този на Италия с 5:2

...
Националният отбор на Германия разгроми този на Италия с 5:2
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Отборът свърши отлична работа, насочваме мислите си към Катар

Националният тим на Германия разгроми този на Италия с 5:2 и изравни най-убедителната си победа против „ Скуадра адзура “, а селекционерът на отбора Ханзи Флик призна, че е доста благополучен от показаното от неговите ученици.

„ Важно е, че победихме преди да излезем във почивка. Отборът свърши отлична работа. Вече насочваме мислите си към Световното състезание. Преди това ни остават още два мача в Лигата на нациите през септември, които няма да са лесни. Ще забележим къде можем да се подобрим “, съобщи Флик.

„ Всички момчета заслужават хвалба за представянето си, изключително на фона на това, че той пристигна в края на толкоз тежък сезон. Всичко, което планирахме, беше осъществено “, продължи някогашният ментор на Байерн Мюнхен.

„ Излязохме с оптималната убеденост. Нещата потръгнаха добре през цялото време. Никога не е прелестно, когато получаваш голове, само че да не приказваме за това в този момент “, сподели пък вратарят на Бундестима Мануел Нойер.

Стражът записа своя 113-и мач за националния отбор. Толкова има и бишият му съотборник Филип Лам, като двамата разделят шестото място във безконечната класация на Германия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР