Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои

...
Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои
Коментари Харесай

България започва подготовката си за мачовете с Иран и Черна гора в понеделник

Националният тим на България ще започва подготовка за идните дуели – приятелския мач с Иран (7 септември) и европейската подготовка с Черна гора (10 септември) в понеделник, 4 септември, в Национална футболна база „ Бояна “.

В същия ден от 18:30 часа „ лъвовете “ ще проведат подготовка на първи терен в " Дома на футбола ", като тя ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути. Половин час по-рано трима футболисти ще отговорят на въпроси на публицистите преди септемврийските дуели.

На 6 септември тимът ще отпътува за Пловдив, където от 17:00 часа на стадион „ Христо Ботев “ селекционерът Младен Кърстаич ще даде брифинг за медиите, а 30 минути по-късно ще започва формалната подготовка на отбора, която ще е отворена за медиите в първия четвърт час. Гостите от Иран ще проведат своята конференция в 18:30 часа, а от 19:00 часа ще започва и формалното им занятие преди мача.

България ще отпътува за европейската подготовка с Черна гора на 9 септември от 11:00 часа с пряк полет от летище „ София “, а от 17:30 часа локално време на Градския стадион в Подгорица ще бъде извършен обичайният брифинг за медиите. Половин час по-късно е и формалната подготовка, която ще бъде открита в първите 15 минути.

Националите се завръщат в София към 12 часа на 11 септември.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР