Националният отбор на България по волейбол за юноши под 19

...
Националният отбор на България по волейбол за юноши под 19
Коментари Харесай

Мартин Стоев ще наблегне на посрещането преди световното първенство

Националният тим на България по волейбол за юноши под 19 години се завърна у нас след турнето в Съединени американски щати, където изигра шест другарски мача с обединенията на домакините - U19, U21, U23. Общо за визитата си в Лос Анджелис, момчетата на Мартин Стоев записаха четири победи, един еднакъв и една загуба. Проверките бяха част от подготовката на тима за международното състезание в Иран до 19години  (24 август – 2 септември).

„ Отборно считам, че се представихме сносно. Като характерност имам забележки към някои състезатели. Видяха се и недостатъци. Ще би трябвало да почистим неточности в оставащото време от подготовката ни до международното състезание. Ще работим да подобрим играта най-много в посрещане, тъй като там е ахилесовата ни пета “, разяснява след завръщането селекционерът.

„ Като цяло няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Четири победи, един еднакъв и една загуба, това е сносно като резултат, още повече, че играхме на американска земя и против противници, които са по-големи възрастово от нас. В последния мач против волейболистите на Съединени американски щати U23 можеше всичко да стане, само че дадох опция на състезателите, които са играли по-малко в предните дни, не да ги повеждам единствено на екскурзия, както се споделя. Имаше изгода от това дълго пътешестване, тъй като въпреки всичко се натрупа отмалялост, пътувахме 24 часа в посока. Определено селекцията на Съединени американски щати до 23 години е на положително равнище и дуелите с тях ни бяха от огромна изгода “, сподели още Стоев.

„ Продължаваме подготовка до заминаването за Световното в Иран в зала „ Левски София “. Очакваме Бразилия за контроли, само че към момента не е ясно дали ще могат да дойдат у нас заради пандемичната конюнктура “, добави той. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР