Националният отбор на България по тенис за девойки до 18

...
Националният отбор на България по тенис за девойки до 18
Коментари Харесай

Ива Иванова: Надявам се на US Open да играя поне полуфинал

Националният тим на България по тенис за девойки до 18 година гостува в студиото на предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия 1 броени дни след спечелването на златните медали от европейската отборна купа в Гранвил, Франция. Нашите девойки записаха пет поредни победи, с цел да завоюват първото място. България беше в състав Ива Иванова (ТК " Черно море Елит ", гр.Варна), Росица Денчева (ТК " Плевен 90 ", гр.Плевен) и Александра Габровска (ТК " Каратанчева ", гр. София) с капитан Велиан Бакалов.

Ива Иванова гостува в предаването " Арена спорт " дружно със съотборничката си Александра Габровска и с капитана на отбора ни Велиан Бакалов.

" За мен триумфът във финала против Словакия бе в действителност една огромна победа. Тези девойки, против които играхме държат в действителност едно доста положително равнище. Ние трябваше да покажем най-хубавото от себе си. Най-трудният ни мач, може би, беше против Украйна по време на квалификационния шампионат, когато изоставахме с 0:1 и сет във втория мач и трябваше да покажем най-хубавия си тенис. Оттам нататък ни потръгна играта ", разяснява Иванова.

Ива Иванова показа, че след две седмици и следва да играе на шампионат в Канада, а по-късно ще взе участие на четвъртия шампионат от Големия шлем - US Open.

" Аз се виждам много напред в тениса и като цяло. Сега ми следва шампионат от първа категория в Канада, а по-късно ще играя и на US Open, където мисля, че мога да направя положителни резултати. Това значи да играя четвъртфинал, полуфинал и да се показва добре на двойки, мисля, че мога да доближи до там, откакто се приготвя добре. Срещу всеки един играч е мъчно, аз излизам с мисълта, че съм по-добра и че мога да победя ", сподели Ива Иванова.

Вижте целия диалог във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР