Националният отбор на България направи 2:2 с Унгария в последното

...
Националният отбор на България направи 2:2 с Унгария в последното
Коментари Харесай

България направи 2:2 с Унгария в хаоса в София

Националният тим на България направи 2:2 с Унгария в последното си домакинство в квалификациите за Евро 2024. Нашите изпуснаха успеха, откакто получиха гол в седмата минута на добавеното време. Ремито, в дебюта на новия селекционер Илиан Илиев, класира Унгария за еврофиналите.

Нашите могат и да се радват, и да съжаляват за равенството. Унгарците поведоха още първоначално, нашите изравниха, по-късно националите останаха с човек по-малко. После реферът даде още един червен картон за българите, само че ВАР го анулира. България поведе с 2:1, само че не съумя да удържи, както стана.

В 10-ата минута Унгария поведе с гол на Мартин Адам, а в 24-ата Спас Делев съумя да изравни резултата. В 36-ата минута лъвовете останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Валентин Антов. Само две минути по-късно Илия Груев получи пряк червен картон за нарушаване против Ендре Ботка. Реферът Даниел Стефански преразгледа персонално с ВАР обстановката и анулира аления картон на Груев и даде жълт на Ботка за симулация.

В 57-ата минута и унгарците останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Милош Керкез. В 78-ата минута Кирил Десподов бе съборен в наказателното поле и осъществя отсъдената дузпа, с цел да донесе триумфа на България. В добавеното време на срещата Наумов увисна, а Алекс Петков си означи автогол.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР