Националният ни отбор по волейбол за мъже загуби с 0:3

...
Националният ни отбор по волейбол за мъже загуби с 0:3
Коментари Харесай

Паднахме 0:3 от Бразилия

Националният ни тим по волейбол за мъже загуби с 0:3 гейма от Бразилия в мача си от шампионата Лига на нациите, който се игра в столичната зала „ Арена Армеец “.

Нашите не съумяха да се опълчват на настоящия първенец и отстъпиха надлежно на 21, 19 и 22 точки.

В огромни интервали от първата част играта вървеше точка за точка, само че в края „селесао“ поведе с 23:20, с цел да завърши при 25:21.

След средата на втория гейм гостите още веднъж бяха по-съсредоточени и си осигуриха задатък от 14:11, който се оказа задоволителен за крайното 25:19.

Включването на Аспарух Аспарухов от аварийна пейка даде подтик за българите, само че те не съумяха да се опълчват сполучливо на по-опитния си съперник.

В третата част бразилците също поведоха с 14:10 след мощния изяви в офанзива, с цел да победят с 3:0 след 25:22 и нахлуване през центъра на Флавио Резенде.

Най-резултатен за България стана Мартин Атанасов с 12 точки, до момента в който Аспарух Аспарухов добави още 9 точки.

В другите срещи: Франция – Германия 3:1, Япония – Словения също 3:1, Сърбия – Австралия 3:0, Италия – Китай 3:0 и Съединените щати – Полша 1:3 гейма.

Начело в класирането са Франция и Полша с по 21 точки, а България е на 15-то място с 6, след една победа и седем провали.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР