Националният клуб на привържениците на Левски излезе с официална позиция

...
Националният клуб на привържениците на Левски излезе с официална позиция
Коментари Харесай

Феновете застанаха зад Ивков и Стоилов

Националният клуб на последователите на Левски излезе с публична позиция след среща в Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ". В нея те обявиха безапелационната си поддръжка за старши треньора Станимир Стоилов и изпълнителния шеф Иво Ивков и насочиха зов към мажоритарния притежател Наско Сираков, наричайки го " Пазителя на акциите ".
Ето какво написаха от НКП:
" На извършената среща с управлението на клуба имахме опцията да получим отговори на екзистенциални за Левски въпроси. Пълната конструктивност на полемиката бе нарушена от неналичието на мажоритарния акционер и притежателя на компанията, ръководеща Левски.
На база на чутото от Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, присъстващите последователи се обединихме към тезата, че корпоративният модел на ръководство, изключително когато ръководеща корпорация е външна за Левски, е недопустим. Най-малкото тъй като отговорността е мощно размита.
Ние желаеме Левски да се ръководи от левскари, които работят на " Герена " и носят отговорността персонално!
Поради тази причина заявяваме безапелационната си поддръжка за пътя, стихотворец от Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Евентуална промяна на който и да е от двамата мощно ще ни разтревожи.
Надяваме се Пазителят на акциите да подходи с мъдрост и мисъл за родния си клуб! Очакваме и притежателят на компанията, ръководеща Левски, да оцени вярно своя бизнес интерес, който изисква мощен Левски! В името на нашия клуб ние сме отворени за полемика с изчезналите през днешния ден основни фигури в сходен формат, т.е. отворените въпроси остават! ", написаха сините почитатели, които са миноритарен притежател на акции на клуба.
Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков приказва след срещата с почитателите и призна, че към момента има съществени разлики с мажоритарния притежател Наско Сираков.
" Каквото ни питаха, отговорихме, както постоянно сме правили, гледайки се очи в очи, без никакви терзания. Сигурно е имало различия с почитателите, само че не усетих някой да е останал незадоволен от мой отговор. Това, че Сираков не е бил на срещата, значи, че Левски е почнал да корозира. Дано да има път за обединяване. Интерпретирам като " червен картон " думите на Сираков, че който не може да работи с него, си потегля. Продължавам да имам съществени разлики с Наско Сираков за доста основни неща. Не споделям, че не мога да работя с него. Предстои да забележим дали могат да бъдат изгладени ", съобщи Иво Ивков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР