Националният филмов център (НФЦ) и Сити Марк Арт Център организират

...
Националният филмов център (НФЦ) и Сити Марк Арт Център организират
Коментари Харесай

Обичани филми на Иван Андонов показват през юли в Сити Марк Арт Център

Националният кино център (НФЦ) и Сити Марк Арт Център провеждат през юли кинопанорама, в която дружно с обичайните за събитието прожекции на определени български филми от последната година, ще бъде показан режисьорът, артистът, сценографът, аниматорът и художник Иван Андонов, научи Lupa.bg.

Кинопанорамата под мотото „ Ти да видиш “ се открива на 2 юли от 18 часа с галерия с картини на Иван Андонов, а от 19:30 ч. ще се състои прожекция на „ Поне за момент да полетя “ – документален филм за създателя на режисьора Галина Кралева. След това е проведена среща на публиката с актьори, работили с Иван Андонов.

В програмата на кинопанорамата са включени типичен творби на седмото изкуство под режисурата и с присъединяване на Иван Андонов: „ Бяла Магия “, „ Покрив “, „ Вампири и таласъми “, „ Вчера “, „ Дами канят “, „ Опасен сексапил “, „ Отклонение “. След множеството от филмите са планувани срещи с представители на креативните екипи на продукциите.

Билетите за всички заглавия са на цена от 10 лв. и могат да бъдат закупени както касата на Сити Марк Арт Център, по този начин и от онлайн платформата на центъра.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР