Вече втори ден продължава кампанията на Народния театър Иван Вазов“,

...
Вече втори ден продължава кампанията на Народния театър Иван Вазов“,
Коментари Харесай

Опашки за изкуство: Народният театър пусна билети от 10 лева по случай 24 май

Вече втори ден продължава акцията на Народния спектакъл „ Иван Вазов “, която дава на феновете опция да купят билет на цена от едвам 10 лева във връзка 24 май. През първия ден са били купени над 3600 билета.

„ Намираме се в втория ден от акцията на Народен спектакъл „ Иван Вазов “, отдадена на празника на българската нематериалност и просвета 24 май, в границите на която театърът дава опция на всички свои фенове да закупят билети за всички представления, без гостуващите спектакли, на цена от 10 лв.. Кампанията започва през вчерашния ден. През целия ден имаше опашки от фенове, които бяха жадни за спектакъл да си купят билети. Кампанията ще продължи и на следващия ден “, изясни Катя Попчева – специалист „ Продажби и програмиране “ в Народния спектакъл.

Отделно има огромен растеж на онлайн продажбите на билети, които са на естествени цени, изясни още Попчева.

„ На процедура Народен спектакъл „ Иван Вазов “ прави дълготрайна инвестиция в своята аудитория, давайки опция на хората да имат достъп до това в действителност прелестно изкуство. Искам да уточня, че ние и през целия сезон имаме периодически акции за понижаване цената на билетите. Искаме да мотивираме от ден на ден нови публики да влизат в този прелестен спектакъл “, акцентира тя.

Касите за билети отварят в 9:30 ч. и са отворени до 19:30 ч. Билети могат да бъдат закупени и онлайн.

 

Вижте още във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР