Националният фенклуб на Левски поиска по-добри условия за запалянковците по

...
Националният фенклуб на Левски поиска по-добри условия за запалянковците по
Коментари Харесай

Феновете на Левски поискаха по-добри условия по стадионите

Националният фенклуб на Левски изиска по-добри условия за ентусиастите по българските игрища, изключително за тези на гостуващите тимове. От фенклуба на " сините " сложиха тематиката на дневен ред, публикувайки своята позиция на страницата си във Facebook.

Ето какво написа там:

Левскари, 
Националният клуб на последователите на „ Левски “ обръща внимание на виновните фактори в българския футбол, страната и в обичания ни Клуб, а по-конкретно на лицата: Михайлов, Сираков, Боримиров, М. Борисов (като директен началник на последните двама) и вътрешният министър Демерджиев. 
Макар и съгласно социологията на мажоритарния притежател да сме под един % от общия брой последователи, ние сме тези, които поддържаме Левски на всяко посещение и постоянно задаваме пулса на трибуните. Ето за какво намираме за нужно да обърнем внимание на следното: 
Господа, вие гореизброените, не сме сигурни, че сте забелязали какви са изискванията на част от футболните игрища в България. 
Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се усещат като нарушители, набутани в кафези, кошари и клетки. 
Срещу „ Ботев “ (Пловдив) бяхме в препълнен блок, а разполагаем имахме химически тоалетни. На новия „ Колеж “ пропускателният режим освен не беше на равнище, а под всякаква рецензия. На стадиона в парк „ Лаута “ ситуацията беше сходно, в случай че не и по-лошо. Пътят до нашите места бе строителна площадка, а след мача газихме в локви и тиня. „ Клетката “ още веднъж се оказа незадоволително огромна за най-верните почитатели в България. 
Трудно е да си визиите по какъв начин се гледа мач в такива условия, които са безусловно неприемливи за 2023-та година и страна-член на Европейския съюз. Сега „ Левски “ го чака „ посещение “ в Бистрица. Отпуснатите 250 билета са си жива насмешка със „ сините “ последователи. Отново клетка, кулоар и условия, каквито няма в цивилизования свят! 
Вероятно всеки от вас е казвал доста пъти, че „ футболът е за хората. “ Очевидно в България с дребни изключения не е тъкмо по този начин. Надяваме се отсега нататък на обикновено отношение по отношение на хората, които поддържат българския футбол, който сигурно не е измежду най-привлекателните в света. Ако задачата е да ни откажете, кажете си, с цел да ви олекне, но… 
Точно ние няма в никакъв случай да се откажем!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР