Националният детски консултативен орган към Държавната агенция за закрила на

...
Националният детски консултативен орган към Държавната агенция за закрила на
Коментари Харесай

Съветът на децата към ДАЗД обявява конкурс за лого

Националният детски съвещателен орган към Държавната организация за протекция на детето афишира народен конкурс за разработване на лого.
Целта на конкуренцията е да се пресъздава по най-хубавия метод същността на Съвета на децата и неговата роля в живота на младежите в страната, оповестиха от организацията за протекция на детето.
Конкурсът, в който могат да вземат участие деца и възпитаници до 18 година, се организира в интервала: 17 април – 17 май 2018 година, а спечелилият ще бъде разгласен на 01 юни 2018 година
Рисунките би трябвало да са с размер блок 4 /формат А 4/ или размер 35/50 см. Няма ограничавания по отношение на техниката и жанра на творбите. Могат да бъдат направени с моливи, пастели, флумастери, водни или маслени бои и други Графичните произведения би трябвало да са с размери най-много 5 МВ и в png формат.
Рисунката или графичната творба наложително се съпровождат с ваучър, който съдържа информация за творбата и данни за противоположна връзка: трите имена и възрастта на детето/ученика; име на родител/лице, полагащо грижи за детето; обитаемо място, в което детето живее; адрес за кореспонденция; телефон за връзка с детето и с родителя/лицето, полагащо грижи за детето/преподавателя; електронен адрес на детето и родителя/лицето, полагащо грижи за детето/преподавателя; декларация от родител, че е склонен творбата на детето му да бъде употребявани само в кампании/материали на Съвета на децата и на ДАЗД.
Творби без гореизброените данни няма да бъдат допускани до присъединяване в състезанието.
Крайният период за приемане на творбите е 17 май 2018 година
Творбите се изпращат на адрес: Държавна организация за протекция на детето, гр. София, 1051, ул. „ Триадица” № 2 или по е-поща: [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР