Националната снукър академия прие своя първи ранкинг турнир на 19-20.11.2022г.

...
Националната снукър академия прие своя първи ранкинг турнир на 19-20.11.2022г.
Коментари Харесай

Националната снукър академия излъчи противниците на Рони и Джими Уайт

Националната снукър академия одобри своя първи ранкинг шампионат на 19-20.11.2022г. В " Clash of the cueists " взеха присъединяване 25 индивида, като Велиан Димитров още веднъж заслужи купата за първо място. 

На финала той се оправи с Георги Величков, който се завърна след едногодишна пауза и доближи финала без изгубен фрейм, само че там в маратонски конфликт отстъпи на 18-годишния пловдивчанин с резултат от 4:3 фрейма.

Христо Сираков доближи полуфиналната фаза втори шампионат подред, където позволи проваляне от Величков. В другия полуфинал Димитров се оправи с Виктор Илиев в още един тежък дуел, още веднъж в последна решаваща партия, 3:2. Илиев обаче по-рано в конкуренцията осъществя втория си сенчъри брейк за сезона, на стойност от 102 точки, с който сграбчи премията за най-голяма серия в шампионата.

Така четиримата заслужиха правото да играят фрейм по двойки с Рони О`Съливан и Джими Уайт, по време на демонстративните мачове сред двамата - Величков и Илиев в София, а Димитров и Сираков - в Пловдив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР