Националната асоциация на САЩ по тенис (USTA) намалява заплатите на

...
Националната асоциация на САЩ по тенис (USTA) намалява заплатите на
Коментари Харесай

Ръководството на USTA намалява заплатите си, отпуска 15 милиона долара в помощ на тениса в страната

Националната асоциация на Съединени американски щати по тенис (USTA) понижава заплатите на управителните си чиновници с 20 % до края на календарната година като част от ограниченията за обезпечаване на спомагателни средства за финансиране за тениса в страната по време на епидемията от ковид, оповестява " Ню Йорк Таймс ".

От USTA плануват да провиснал 15 милиона $ в помощ на клубовете по тенис, на сертифицираните треньори, както и на стратегиите за развиване на дестко-юношески тенис.
Планът беше утвърден, откакто 85 % от американските тенис уреди бяха затворени до края на март поради разспространението на инфекцията от COVID-19.

Провеждането на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис също е сложено под подозрение поради болестта, а точно шампионатът от Големия шлем в Ню Йорк, който по стратегия би трябвало да се състои от 31 август до 13 септември, е главен източник за доходи на USTA с генериране доходи от към 400 милиона $ на година.

" Искаме да дадем глътка въздух на клубовете и на сертифицираните треньори. Положението е тежко, само че се надяваме да създадем оптималното, което можем да си позволим, с цел да облечким обстановката на засегнатите от тази изключителна обстановка ", разяснява новият изпълнителен шеф на USTA Майк Даус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР