Националната агенция за приходите в Монтана търси един служител по

...
Националната агенция за приходите в Монтана търси един служител по
Коментари Харесай

НАП-Монтана търси служител за работа в архив и почистване

Националната организация за приходите в Монтана търси един чиновник по Постановление на Министерски съвет № 66/ 1996 година за работа в списък и за разчистване.
Конкурсът за свободното работно място ще се организира на 2 стадия. Първият е асортимент по документи, а позволените до втория стадий претенденти ще преминат през изявление.
Кандидатите за оповестената свободна позиция могат да подадат документи до 12 май включително в деловодството на организацията в регионалния град или да ги изпратят на е-поща , като в този случай заявката би трябвало да бъде подписано от претендента с персонален електронен автограф. Какви умения е належащо да имате или да развиете, с цел да сте част от екипа на Национална агенция за приходите? Бизнес осведоменост – бизнес осведомеността демонстрира, че се интересувате от организацията, от активността ѝ, от организационната просвета и климат, от имиджа ѝ в обществото, както и, че можете да бъдете в крайник с измененията. Експертизата и способността за схващане и потребление на най-новите принадлежности за образуване, подготовка и разбор на информация е от предпочитано значение за Вас. Общуване – като специалист в Национална агенция за приходите, е належащо да прилагате, тълкувате и обяснявате комплицирани разпореждания по метод, който и неспециалистите могат да схванат. Етичното държание предизвиква доверие сред приходната администрация, клиентите и другите заинтригувани страни. Изграждането на доверие изисква правилно отношение, взаимно почитание, мислене ориентирано към планиране и даване на разбираеми, налични и лесни услуги. Управление на времето – умеене да планирате, определяте предпочитани цели и задания, да спазвате периоди, да поемате персонална отговорност, да бъдете гъвкави и да спазвате откритите правила. Умения за работа в екип и решение на проблеми – от Вас и Вашия екип ще зависи да намирате решения на разнообразни проблеми. Често ще се постанова да проявявате иновативност и творчество, с акцент върху намирането на нови решения на комплицирани проблеми. Като чиновник в Национална агенция за приходите следва да сте фокусирани към детайлите и да обръщате внимание на огромната картина. Спазването на етичните правила спомага за построяването на ефикасна и транспарантна среда, като основополагащи полезности в Национална агенция за приходите. Кариерното развиване на чиновниците в Национална агенция за приходите се осъществя в две съществени посоки: Хоризонтално – предлага разнообразни кариерни пътеки за разширение рамките на изпълняваната служба с възлагането и/или поемането на спомагателни отговорности и отговорности. Вертикално – осъществя се посредством израстване в сан, повишение в по-горна длъжностна степен или заемане на по-висока длъжност За развиването на потенциала на чиновниците и ръководителите в организацията са създадени и се ползват разнообразни стратегии за професионално и личностно развиване:
Управленска стратегия за оценка и развиване: Програма за новоназначени ръководители – предопределена за чиновници, назначени за първи път на управителна служба Програма за ръководители с опит /ПРО/ - предопределена за ръководители, с опит над 2 години в Национална агенция за приходите. Програми за последователност – модерна управническа процедура, ориентирана към обезпечаване на заместници за основните позиции в организацията, както и към развиването на капацитета на чиновниците и задържането им в Национална агенция за приходите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР