Национална агенция за приходите (НАП) запечата бензиностанция в село Граф

...
Национална агенция за приходите (НАП) запечата бензиностанция в село Граф
Коментари Харесай

Агенцията по приходите затвори бензиностанция в Граф Игнатиево

Национална организация за приходите (НАП) запечата бензиностанция в село Граф Игнатиево , съобщи БНР. В обекта не са били регистрирани продажбите на течни горива по надлежния ред, оповестиха от организацията. Служителите от звеното за фискален надзор следили бензиностанцията в пловдивското село в продължение на седмица.

В инспекциите на Национална агенция за приходите се присъединил и така наречен " скришен клиент ". Той открил, че в бензиностанцията всеобщо не се издават касови бележки. Служителите на Агенцията по приходите открити и над 1 700 л. гориво с неразбираем генезис и без документи .

Проверката в обекта в с. Граф Игнатиево е част от продължаващия от септември предходната година цялостен данъчен надзор на търговията с горива за превъзмогване на данъчните опасности в бранша.

В резултат на продължаващите контролни дейности на Национална агенция за приходите, в горивния бранш се регистрира растеж от близо 20% на продаденото количество гориво спрямо подобен предишен интервал, сочат данни на приходната организация.
 Запечатаха пункт за зареждане на течни горива в Бургас
Запечатаха пункт за зареждане на течни горива в Бургас

Обекта е адресат на над 6000 литра дизелово гориво, които не са подадени в Информационната система на НАП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР