Националката Елица Василева отново ще играе в Италия. Супер Ели,

...
Националката Елица Василева отново ще играе в Италия. Супер Ели,
Коментари Харесай

Елица Василева се завърна в Италия

Националката Елица Василева още веднъж ще играе в Италия. Супер Ели, която през последните 3 сезона игра за съветския гранд Динамо (Казан) към този момент е волейболистка на италианския Савино Дел Бене Волей (Скандичи).
Наставникът на отбора Карло Паризи разчита доста на българката, която към момента се възвръща от травма в рамото, да помогне на тима да завоюва шампионската купа на Италия.

Високата 194 сантиметра посрещачка за първи път игра в Италия за Кремона през сезони 2007/2009. После носи екипите на Перуджа 2009/2010 и на Бергамо 2010/2012. По-късно кариерата и продължава в бразилския Кампинас 2012/2013, корейския Инчеон 2013/2014 и турския Вакъфбанк 2014/2015.

28-годишната българка е подписала едногодишен контракт с отбора.

“Щастлив съм от привличането на Елица Василева, която ще увеличи равнището на отбора ни, който ще се конкурира на няколко фронта. Елица я познаваме добре, качествата й са безспорни, само че ще се нуждаем от самообладание, с цел да може Василева да се възвърне изцяло от травмата си. За нас ще бъде от първостепенно значение да я имаме на 100% за най-важните дуели от сезона, тъй че да приключим да реализираме мечтаните резултати”, съобщи наставникът на Скандичи Карло Паризи.

Преминаването на Супер Ели в италианския отбор е обвързвано и с това, че приятелят й Александър Атанасийевич играе за първенеца при мъжете Сър Сейфти (Перуджа).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР