Националът Тодор Скримов и неговият клуб Енисей (Красноярск) постигнаха 6-и

...
Националът Тодор Скримов и неговият клуб Енисей (Красноярск) постигнаха 6-и
Коментари Харесай

Тодор Скримов с 11 точки, Енисей с 6-и успех в Русия

Националът Тодор Скримов и неговият клуб Енисей (Красноярск) реализираха 6-и триумф от началото на сезона в Суперлигата на Русия.

Енисей разгроми вкъщи Нефтеник (Оренбург) с 3:0 (25:15, 25:17, 25:14) в отсрочен мач от 11-ия кръг.

Тодор Скримов игра цялостен мач за Енисей и осъществя 11 точки (1 ас, 1 блок, 56% успеваемост в офанзива, 25% съвършено и 42% положително посрещане - +4).

Най-резултатен за домакините стана Семьон Дмитриев със 17 точки (4 аса, 1 блок, 86% успеваемост в офанзива, 20% положително посрещане - +14).

Бившият диагонал на родния Нефтохимик Дмитрий Яковлев не влезе в игра за Енисей.

Виталий Василиев, който през предишния сезон бе част от Дей спорт (Бургас), стартира като титуляр за Нефтяник, само че бе заменен още в първата част и записа 5 точко (36% успеваемост в атака). Най-резултатен за отбора от Оренбург стана Иван Никишин с едвам 7 точки.

Така с актив от 18 точки (6 победи, 8 загуби) Енисей е на 10-о място, Нефтяник позволи 9-а зогуба и с актив от 9 точки (4 победи, 9 загуби) е 13-и.

В идващия 15-и кръг Тодор Скримов и Енисей са домакини на носителя на Купата на Русия Зенит (Казан) на 5 януари, а Нефтяник приема водения от Пламен Константинов вицешампион Локомотив (Новосибирск).

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР