Националът на България за Купа „Дейвис Димитър Кузманов и младата

...
Националът на България за Купа „Дейвис Димитър Кузманов и младата
Коментари Харесай

Димитър Кузманов проведе съвместни тренировки с младежа Александър Василев

Националът на България за Купа „ Дейвис " Димитър Кузманов и младата ни надарена вяра Александър Василев организираха няколко взаимни тренировки през тази седмицата въз основата на Националната спортна академия.

Съботната подготовка беше изгледана от Стефан Цветков, президент на Българската федерация по тенис. Стефан Цветков благодари на Кузманов за това, че обръща внимание на младите ни гении и им оказва помощ с опит, мотивация, тренировки и препоръки за бъдещето им развиване.

През идната седмица Кузманов ще играе на интернационалния тенис шампионат в Ливърпул, който ще се организира за 20-та поредна година и има богата история. След това Мико ще се включи в квалификациите на Уимбълдън.

15-годишният български тенисист Александър Василев пък завоюва през месец май купата интернационалния шампионат за юноши и девойки до 18 години от календара на интернационалната федерация по тенис ITF в Тенис център Санта Марина. Василев се готви за присъединяване на интернационалните шампионати от трета и четвърта категория на ITF.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР