НАТО, вън! и Оставка! скандираха хиляди на протеста снощи, организира

...
НАТО, вън! и Оставка! скандираха хиляди на протеста снощи, организира
Коментари Харесай

Хиляди скандираха НАТО, вън! и Оставка! на протеста на Възраждане във Варна

" НАТО, вън! " и " Оставка! " " скандираха хиляди на митинга нощес, провежда от Политическа партия " Възраждане " във Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg

По време на митинга беше атакуван с обиди екипът на Нова тв. Други снимащи публицисти също бяха подложени на жестоко отношение. 

" Ние желаеме мир, а не война! Няма да го схванат това продажните марионетки, които ръководят страната ни! Всеки ден ще е по този начин до успеха! ", разяснява един от водачите на митинга. 

Припомняме и позицията на " Възраждане ", изпратена преди дни до медията ни:

" Правителство, което съумя единствено за няколко месеца с политическите си решения да докара до повишение на цената на тока, до повишаването на всички артикули и до натоварването на българския народ да заплаща глобите, които бяха наложени под американски диктат и в обслужване на непознати ползи.

Правителството, което позволи български моряци, варненци, да бъдат употребявани като жив щит от украинците, а след това персонално министър-председателят на България отиде в Украйна, с цел да благодари на Зеленски.Варненци, доста промени са тръгвали от Варна, само че промени същински, а не привидни. Много държавни управления са си тръгвали, тъй като варненци не са били удовлетворени от тях.

Плановете на сегашния кабинет са Варна да е хъб за зърното на Украйна. Зърно, което не се знае какво е, дали не е инфектирано, а и за какво ни е зърно, като житницата на България е до Варна.

Варна не е работилница за унищожена военна техника. Варна не е боен полигон, нито база на НАТО.

Варна е морската ни столица, градът, който обичаме, в който възпитаваме и отглеждаме децата си, и ние няма да го дадем и ще се борим за него. За това да е свободен.На 11-ти май 2022 година от 18:00 ч. пред Областна администрация Варна ще желаяме оставката на държавното управление и в случай че варненци решим, няма да се приберем по домовете си, до момента в който не подаде оставка държавното управление.

Варненци, ориста на България е във вашите ръце. Многократно сме посочили, че в случай че Варна реши, държавното управление си отпътува ", гласи известието до медията ни.

Кадри от митинга нощес, вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР