НАТО ще очертае път на реформи за Украйна, за да

...
НАТО ще очертае път на реформи за Украйна, за да
Коментари Харесай

Белият дом: НАТО ще очертае път на реформи за Украйна

НАТО ще очертае " път на промени " за Украйна, с цел да може тя да се причисли към Алианса, само че няма да приема график за присъединението ѝ, съобщи през днешния ден съветникът на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джейк Съливан, представен от Франс прес.

Съливан сподели това пред публицисти във Вилнюс, където през днешния ден стартира двудневната среща на водачите на страните от НАТО. Освен това Съливан разгласи, че на следващия ден американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще се срещне с украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.      

На срещата във Вилнюс НАТО ще изпрати " положителен сигнал " по отношение на желанието на Киев да се причисли към Алианса, сподели още Съливан, представен от Ройтерс.

Съливан направи изказването си в миг, в който договарящи от страните, членуващи в НАТО, завършват заключително официално съобщение, в което ще бъде обрисуван пътят на Украйна за присъединение към отбранителния съюз, написа Българска телеграфна агенция.

Дипломати обявиха през днешния ден, че разликите сред договарящите по отношение на заключителния текст на официалното съобщение понижават, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР