НАТО прие нова стратегия за борба с руската ядрена заплаха.

...
НАТО прие нова стратегия за борба с руската ядрена заплаха.
Коментари Харесай

НАТО с нов план срещу руската ядрена сила

НАТО одобри нова тактика за битка с съветската нуклеарна опасност. Германският вестник " Велт ам Зонтаг " цитира генералния секретар Йенс Столтенберг, който е разкрил, че новата военна тактика на НАТО е призната тази седмица в отговор на " нуклеарната опасност на Русия ", написа обстоятелства.бг.

Столтенберг акцентира, че " от време на време е належащо да се основат нови военни концепции ", с цел да се поддържа сигурността на Алианса. Силата на НАТО е, " когато ние можем да създадем промени, когато е нужно ", разясни той и добави, че новата военна тактика е повече " за доста възстановяване на нашите военни благоприятни условия в сложни времена ", в сравнение с да се " успокои президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ".

Тръмп неведнъж приканва страните членки на НАТО да усилят разноските за защита до минимум 2% от Брутният вътрешен продукт. Столтенберг съобщи на конференция за киберсигурност в Лондон, че НАТО няма да се поколебае да употребява всички нужни средства за отговор против хакерски атаки.

Той сподели още, че представители на НАТО са се съгласили, че хакерска атака може да задейства Член 5 от основополагащия контракт, който планува офанзива против една страна се възприема като нахлуване против всички страни членки на Алианса. След анексирането на Крим разговорът сред Москва и НАТО на процедура престана да съществува.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР