Наталия Александрова е майка на двама синове, работи в IT-фирма

...
Наталия Александрова е майка на двама синове, работи в IT-фирма
Коментари Харесай

Наталия Александрова: Има пряка връзка между хранене и здраве

Наталия Александрова е майка на двама синове, работи в IT-фирма и от 4 години взе участие като доброволец във Фондация “За храната”, на която е една от съоснователките и ръководител. Като майка Наталия се включва в това придвижване на родители, които желаят по-здравословно хранене на своите хлапета в детските градини, в учебните заведения и у дома.

- Г-жо Александрова, какво ви стимулира да станете една от съоснователките във Фондация “За храната”? Какво ви събра с другите родители?

- Трябваше да се боря със здравословни проблеми на един от синовете ми. Наложи се дълго време той да бъде на елиминационна диета. Установиха му доста хранителни алергии. Така още в детската градина се наложи да се сблъскам с казуса хранене, когато детето е на необикновен хранителен режим.

Включително се наложи да се оправям и с подигравките, че яде разнообразни от всеобщите храни. Това беше моя персонална майчина битка да потвърдя на него и на близките, че особеното хранене на детето не го прави по-различен от станалите деца, просто организмът му има особени потребности.

Цялото изявление с доктор Александрова, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР