Натали Уивър от Северна Каролина е изпаднала в ужас, когато

...
Натали Уивър от Северна Каролина е изпаднала в ужас, когато
Коментари Харесай

Съкрушена майка: Използват СНИМКИТЕ на дъщеря ми, за да убеждават жените да правят аборти

Натали Уивър от Северна Каролина е изпаднала в смут, когато е схванала, че поддръжници на абортите употребяват фотоси на щерка ѝ, с цел да потвърждават правотата си. Момичето от раждането си страда от дисторция на лицето и към този момент е претърпяло редица пластични интервенции.  Фото: twitter.com/Nataliew1020

Деветгодишната София Уивър страда от тежка дисторция на лицето и синдрома на Рет - неврологично заболяване, поради което тя не може да беседва. Поддръжниците на наложителния пренатален мониторинг и абортите при положение на нарушавания видели в София прелестно удостоверение на своите претекстове и са употребявали фотосите на момичето за поясняване на своите хрумвания. " Нормално е да се счита, че всяко дете има право на живот, само че доста от тях нямат ", се споделя в текст под фотография на София.

И това е забавно! Внимание, дами! Това са последствията от абортите. Четете още потребни препоръки и забавни вести за вашето здраве на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to.

 Фото: twitter.com/Nataliew1020

Виждайки за първи път плаката с щерка си в Туитър, Натали се обърнала към админите на обществената мрежа с настояването да изтрият оскърбителния пост. Жената пояснила, че тази приложимост на фотосите на детето ѝ е неприемлива. При това администрацията на Туитър отказала на майката, пояснявайки, че не вижда никакви нарушавания.
 Фото: twitter.com/Nataliew1020

Сега Натали води акция в листата с нарушаванията, за които може да се изпрати тъжба до Туитър, да бъдат добавени обидите на хора с увреждания и специфични потребности. Трябва да се означи, че профилът ѝ в Туитър е следван от над 20 000 души, по тази причина акцията може да се увенчае с триумф.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР