Натали Портман и нейния бивш съпругът Бенджамин Милепиед се е

...
Натали Портман и нейния бивш съпругът Бенджамин Милепиед се е
Коментари Харесай

Натали Портман и бившият Бенджамин Милепид „се фокусираха върху това да бъдат най-добрите родители“ на двете си деца – както казва приятел, раздялата беше „първоначално много трудна“ за актрисата 

Натали Портман и нейния някогашен брачният партньор Бенджамин Милепиед се е посветил на развъждането на децата си другарски след формалното преустановяване на брака им 

Приятелят също по този начин разкри, че „ в началото е било в действителност мъчно “ за Портман в първите дни от раздялата й, само че подкрепящите й другари „ ѝ помогнаха да премине през най-лошото “.

Приятелят изясни, че актрисата в този момент е от „ другата страна “ “ от сложна година и „ по-силен “. Сега тя „ намира наслада в фамилията, приятелите и работата си “.

Портман тихомълком подаде документи за преустановяване на съюза през юли и разводът беше финализиран през Франция, удостовери представител на актрисата пред People. Семейството живее във Франция.

Раздялата пристигна, откакто се твърдеше, че Millepied е изневерил на Портман с жена, която е 21 години по-млада от него.

Миналата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР