Настоящият мениджър на Дарби Каунти и легенда на - ,

...
Настоящият мениджър на Дарби Каунти и легенда на - ,
Коментари Харесай

Изповедта на една легенда: Беше трудно със сър Алекс, пиех докато забравя всичко

Настоящият управител на Дарби Каунти и легенда на - , се върна обратно в годините в биографичен филм за себе си, с цел да опише пред феновете за проблемите си с алкохола по време на ерата " сър Алекс Фъргюсън " на " Олд Трафорд ".
Той дебютира на едвам 16 години в британския Елит, а две години по-късно към този момент бе в един от грандовете и явно е изпитвал съществено напрежение, съдейки от този коментар:

" Затварях се и пиех, с цел да опитам да отстрани всичко от главата си. Това ми помагаше да не помни част от нещата, с които трябваше да се оправям. Бях на неприятно място. Това беше реакция от натрупването на напън от нещата, които се появиха внезапно в живота ми - да играя за Англия, за Манчестър Юнайтед ".
" Сега хората могат повече да приказват за тези неща. Тогава просто не се говореше и в никакъв случай не съм го правил - нито със сър Алекс Фъргюсън, нито със съотборниците ми. Винаги съм знаел, че съм построил облик, който не съм аз, само че да опиша за това е като вървене на психотерапевт ", сподели някогашният нападател на " алените дяволи " и добави:

" Правил съм доста неточности. Някои от тях попаднаха в пресата. Беше ми мъчно да се оправям с всичко написано, с рецензиите на управител като сър Алекс Фъргюсън, както и с тези вътре в фамилията. Имало е време, когато прекарвах няколко дни без футбол, в които просто пиех до момента в който не помни за всичко ".
" Много неща ми се бяха натрупали, а и съм учтив по този начин, че да се оправям самичък с напрежението без да диря помощ. Всички нелепости в живота си съм направил на пияна глава. Трезвен не съм сторил неверен ход. Затова трябваше да реша този проблем. Сега управлявам обстановката. Пия, само че не като преди. Никога не съм се смятал за пияч ", разкрива 36-годишният Уейн Рууни.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР