Настоящата година определено не е от най-лесните за Ник Кирьос,

...
Настоящата година определено не е от най-лесните за Ник Кирьос,
Коментари Харесай

Ти беше най-добрата: Кирьос се сбогува със своята баба и се отказа от Ролан Гарос

Настоящата година несъмнено не е от най-лесните за Ник Кирьос, който се подложи на интервенция на коляното през месец януари и към момента не е изиграл нито един формален мач през сезона. Добрите вести обаче бяха свързани с събитието, че Кирьос към този момент мина сполучливо през интервала на рехабилитация и можехме да го забележим по какъв начин тренира на цялостни обороти в своята родна Канбера. Финалистът от Уимбълдън даже беше дал заричане, че ще се завърне за Ролан Гарос, тъй като желае да заведе своята другарка Костен Хатци в Париж, само че наподобява тази роматична тенис случка няма да се състои, тъй като австралиецът се отхвърли от присъединяване в Париж, а евентуалната причина е вчерашната кончина на неговата баба.

74-годишната жена е майка на неговия татко Йоргос и се спомина след дълго боледуване от рак. Бабата на Ник до последно е следила неговите изяви и се е радвала на триумфите му, съдейки по нейните фотоси, които бяха оповестени от някогашния международен номер 13. Там можем да забележим по какъв начин Лица Кирьос е грейнала от благополучие, държейки в ръка вестник, където на първа страница стои изображение на нейния внук и Танаси Кокинакис, като двамата държат в ръце шампионската купа от Аустрелиън Оупън.



" Изглежда сега просто не мога да си умря. Почивай в мир, бабо! Ти беше най-хубавата, която можехме да желаяме. Отиди и се наслаждавай на времето си с дядо " - написа тенисистът в обществените медии.

Припомняме ви, че неотдавна Кирьос изживя и друга рискова обстановка, откакто колата на неговата майка беше открадната, а самият нарушител заплаши нея с револвер, само че в последна сметка сагата приключи наред и въпросният мъж беше възобновен, а автомобилът беше върнат на Норлайла Кирьос, която не е потърпевша по никакъв метод.

Отказването на австралиеца от шампионата пък значи, че все още Григор Димитров би заел последната 32-ра позиция измежду поставените играчи на надпреварата.
   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР