Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри не намери много позитиви

...
Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри не намери много позитиви
Коментари Харесай

Алегри: Искаме солидни резултати, но трябва да сме търпеливи

Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри не откри доста позитиви след равенството против Сампдория - 0:0 от втория кръг на италианската Серия А.

" В две срещи не позволяваме гол от началото на сезона. Сампдория се оправи добре през първото полувреме, а ние показахме някои положителни неща след почивката. Имахме и отлична опция в края. Това, което не би трябвало да позволяваме във футбола е да отстъпваме. Случи се в един миг и против Сасуоло. Жалко е, че през днешния ден загубихме две точки ", разяснява наставникът на Ювентус пред DAZN.

" През първото полувреме не се представихме на равнище, само че Душан Влахови игра по-добре през втората част. Трябва да е по-спокоен, когато владее топката.

След почивката имахме предимство в тяхната половина, само че несъмнено би трябвало да се оправим по-добре в идващите мачове. Липсват ни Пол Погба и Федерико Киеза, които са значими играчи за нас. Искаме да реализираме солидни резултати, само че би трябвало да сме търпеливи. Това, че не допуснахме гол в два следващи мача е добър знак. Сега би трябвало да се подготвим за огромния мач, който ни следва против Рома ", сподели още Алегри.
 УЕФА ще проверява куп грандове за нарушение на финансовия феърплей
УЕФА ще проверява куп грандове за нарушение на финансовия феърплей

Очакват се тежки санкции
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР