Наставникът на Ювентус Андреа Пирло подчерта колко е важно неговият

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло подчерта колко е важно неговият
Коментари Харесай

Пирло: Имаме нужда от по-силна психика

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло акцентира какъв брой е значимо неговият тим да победи в утрешния мач против Сасуоло, както и че играчите му би трябвало да демонстрират по-силна душeвност, откакто отбележат гол.

" Очаквам сложен мач, защото Сасуоло са доста добър тим, които играят дружно от няколко години. Роберто Де Дзерби е отличен треньор. Преди всичко би трябвало да сме съсредоточени, когато те са с топката, тъй като са доста положителни в избягването на противниковата преса. С Де Дзерби постоянно сме водили чудесни диалози за футбол, само че има още доста други млади треньори, които се оправят добре. Който и да е на върха, той си остава тимът за побеждаване. Ние сме първенците през последните 9 години и е ясно, че има напрежение върху нас, само че Милан са тимът за побеждаване, тъй като те са водачите. Победата беше значима, само че в случай че не победим на следващия ден, всичко това ще е било на вятъра. Ако не реализираме добър резултат, стореното на " Сан Сиро " ще остане на назад във времето.

has begun answering the media's questions: " Sassuolo is an excellent team, they've been playing together for a while. The coach is very good at constructing the game. It will be a difficult match, we can't let them go without pressure from us. "
— JuventusFC (@juventusfcen)
Това, което желая, е да подобрим силата на душeвността ни. Прекалено доста пъти вкарваме гол и няколко минути по-късно главите ни са в облаците. Изисквам по-голяма централизация, тъй като това са значими минути, с цел да придадем възприятие на неизменност. Мерих Демирал е изиграл няколко мача повече от Джорджо Киелини, тъй че той е по-подготвен и на следващия ден би трябвало да играе. Джорджо обаче е подготвен да ни помогне. Ситуацията с ковид е освен за клубовете, само че и за цялото население, тъй че продължаваме напред. Това не е проблем. Най-много Алваро Мората на следващия ден да бъде на пейката. Не съм сюрпризиран от представянето на Федерико Киеза, защото познавам неговите качества и тъкмо по тази причина го искахме. Все още може да се усъвършенства доста, само че е първообраз на първенец. Изявите му на " Сан Сиро " би трябвало да са насочна точка за него ", съобщи Пирло на днешната си конференция.
Серия А 17 кръг, неделя 10 януари  Ювентус 20:30предстои  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР