Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов коментира поражението от Пирин

...
Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов коментира поражението от Пирин
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Не трябва да играем така, ако искаме да стигнем до победа

Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов разяснява провалянето от Пирин с 1:3 в мача от 28-ия плейофен кръг на Първа лига. „ Тигрите “ поведоха, само че по-късно позволиха три безответни гола и по този начин първата им победа в елита още веднъж остана мираж. Специалистът съобщи, че мачът с „ орлетата “ е образец за това по какъв начин не би трябвало да играят възпитаниците му, в случай че желаят да реализират триумфа.

„ Стигна се до загубата, тъй като не можем да вкарваме. Изпуснахме дузпата, а по-късно пропиляхме и обстановка един на един и ни хванаха на контра. Опитахме се да победим, изнесохме защитата си и това надлежно направи по този начин, че да не можем да се противопоставим на бързите им нападатели “, стартира Ангелов.

„ Пропусната дузпа и обстановката на Старокин повлияха. Ако бяхме вкарали. Нямаше да загубим “.

„ При нас водещ е колективът. Нормално е да се усети е да неналичието на един умел състезател, само че като цяло нямаме звезди в тима “.

„ На всеки тежи неналичието на победи, само че днешният мач е образец за това по какъв начин не би трябвало да играем, с цел да стигнем до тази победа “, приключи Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР