Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев е казал, че думите

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев е казал, че думите
Коментари Харесай

Букарев сложи край на сагата с дадения мач, предупредиха го да внимава

Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев е споделил, че думите му след мача с Царско село са казани в положение на афект. Тогава специалъстот разгласи, че хора са му се обаждали, с цел да даде мача с Царско село, само че той изрично отказал.

“Комисията по нравственос и феърплей с ръководител военачалник Василев предложения треньора на Витоша (Бистрица) господин Асен Букарев, с цел да изясни реакцията и думите си след края на мача с Царско село. Беше изслушан и помолен в писмен тип саморъчно да даде обяснението си. В самото пояснение господин Букарев съобщи изрично, че думите му са произнесени в положение на афект и не е получавал позвънявания от никой - нито свързани с тима на Царско село, нито с други клубове. Обажданията и думите, за които приказва, са порвокирани по-скоро от диалози със ентусиасти и негови познати. Най-общо казано - дали тимът му ще играе съществено, обикновено, в случай че изпада във Втора лига. Поясни също по този начин, че нямало позвънявания към неговите футболисти за симулативна игра.

Комисията насочи забележка към господин Букарев да уточни изявленията си, защото въпреки всичко е персона, чиито думи провокират необятен публичен интерес”, казха пресаташето на БФС Христо Запрянов след края на чуването. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР