Наставникът на Верея Благомир Митрев коментира тежкото поражение от ЦСКА

...
Наставникът на Верея Благомир Митрев коментира тежкото поражение от ЦСКА
Коментари Харесай

Благо Митрев: Скоростните футболисти на ЦСКА направиха разликата

Наставникът на Верея Благомир Митрев разяснява тежкото проваляне от ЦСКА с 0:5 в дуел от 21-ия кръг на Първа лига. Той го отдаде на самостоятелните качества на "червените ".

"Тежък е резултатът, като игра съм удовлетворен, ЦСКА имаха и късмет, без състояние вкараха втората минута гол, играхме на моменти добре, характерностите на ЦСКА направиха разликата, само че бяхме равностойни. Има много нови футболисти, ще ни бъде мъчно, само че с мачоете ще изглеждаме по-добре. ЦСКА имат положителни футболисти, скоростни, това реши мача, имахме и ние положения, само че не съумяхме да ги осъществяваме. Футболистите ни играха със самочувствие, само че не съумяхме да отбележим ", сподели Митрев.

"Почнахме добре второто полувреме, само че третия гол, малко инцидентен ни пречупи, физически сме подготвени за мачовете, когато шампионата влезе в решителна фаза ще бъде по-конкурентни. Остава цел влизане в шестицата. Загубили сме един мач, надяваме се втория мач да бъде по-добър за нас ", добави наставникът на Верея.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР