Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си
Коментари Харесай

Илич: Много труден мач, отпуснахме се по едно време! Трябва да се преборим с Лудогорец за титлата

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си след успеха над Септември (София) за Sesame Купа на България. Сръбският експерт похвали вратаря Димитър Евтимов за положителните му намеси и добави, че напролет “червените ” ще би трябвало да се преборят с Лудогорец за шампионската купа.
 Нов трагичен триумф на ЦСКА - София за Купата, младеж на Левски участник и в трите гола Нов трагичен триумф на ЦСКА - София за Купата, младеж на Левски участник и в трите гола
" Много сложен мач, едва първо полувреме, по-късно едни фантастични 15-20 минути през второто, и най-после си направихме мача доста сложен. Все отново сме в края на полусезона, само че всякога подсещам на футболистите, че би трябвало да сме съсредоточени във всеки миг. Твърде доста се отпуснахме по едно време, грешахме в пасовете, в три-четири положения имаше рискове пред нашата врата, само че Евтимов се намеси фантастично и избави. Изпращаме един сложен полусезон за нас, с Левски да вземем за пример не бяхме на равнище и изцяло справедливо загубихме. Още когато пристигнах споделих, че ЦСКА би трябвало да се бори за купата, ще ни е мъчно напролет, само че каквото и да стане, ЦСКА би трябвало да се пребори с Лудогорец за купата ", съобщи Саша Илич. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР