Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев обяви, че ако червеният картон

...
Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев обяви, че ако червеният картон
Коментари Харесай

Любо Пенев: Трябваше да има червен картон и за Левски - това, което казах, се случи

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев разгласи, че в случай че аленият картон на Едвин Джеси е подобаващ съгласно съдията, то подобен е трябвало да има и за най-малко един футболист на Левски.

“Винаги си приказваме за футбол и това, което се случва на терена, е обвързвано с футбола. Играхме добре, макар че съвсем 50 минути бяхме с човек по-малко. Бяхме близо да изравним след тази наша неточност. Допуснахме неразбирателство и се получи този автогол.

Имаме скоростни футболисти и желаеме съперникът да бъде сюрпризиран.

За мен персонално няма червен картон. Ако за съдията има подобен, би било редно да покаже и червен картон на състезател от Левски. Защото имаше такива обстановки за втори жълт или пряк червен картон.

Например обстановката при гола. Главният и четвъртият арбитър си трансферират отговорността - видях, не видях… Стоянов гледа от четири метра и би трябвало да види. Загубихме с един удар, само че не заслужавахме това”, разяснява Любо Пенев, след което се върна към думите си от през вчерашния ден, основният арбитър Владимир Вълков е гласен за бушон.

“Винаги приказвам за футбол. Не виждам нищо необичайно да се разясняват съдиите. Това, което споделих през вчерашния ден, се случи днес”, добави треньорът на алените, който разясни, че тимът му се нуждае от нови попълнения.

“Имаме класа, само че тя не е задоволителна. Имаме потребност от още качествени футболисти, с цел да е по-сериозна конкуренцията.
Не вкарахме гол. Първото и второто имахме по две-три обстановки, само че последния пас ни липсваше”, приключи Любо Пенев. Първа лига 23 кръг, неделя 24 февруари  Левски 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР