Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев даде брифинг преди утрешния мач

...
Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев даде брифинг преди утрешния мач
Коментари Харесай

Любо Пенев: Ще играем в нова схема, чакам нови попълнения

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев даде брифинг преди утрешния мач с Черно море на стадион " Тича ". Легендарният нападател призна, че чака нови попълнения и разкри, че ще промени тактическата скица на " алените ".

" Жеферсон се усъвършенства, Божидар Чорбаджийски към този момент тренира с нас. 20 индивида ще бъдат в групата за мача, до последно ще следим всички футболисти. Още занапред се срещам с доста неща, една седмица не е задоволителна. Общо, генерално, съм удовлетворен от това, което виждам - механически, физически. Трябва да работим доста в посока тактичност. Убеден съм, че физическата подготовка на тима е на равнище.

В никакъв случай времето не беше задоволително.Трябва доста време, не става с 3-4 тренировки. Ще го вършим в придвижване, направихме някои корекции, на следващия ден ще се видят. Ще играем по друг метод, в друга тактическа класификация. Очаквам нови попълнения, само че дано да има нещо несъмнено и тогава ще кажа повече. Цяла седмица работих с 20 полеви играчи и трима вратари, има баланс в тима, само че може да го подобрим.

Имам добра информация за Черно море, сериозен тим, спретнат тим, добър треньор. Мачовете там постоянно са били забавни, значимо е да стартираме добре този пролетен полусезон. Стойчо Атанасов остава на десния фланг, Иван Турицов също се причисли към нас, там имаме двама футболисти ", сподели " Ел Голеадор ". Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР