Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков обяви, че тимът му

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков обяви, че тимът му
Коментари Харесай

Балъков: Равенствата с ЦСКА-София и Берое не ни задоволяват, не се притеснявайте, имаме 30 футболисти

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разгласи, че отборът му си е сложил високи цели и не приема равенствата с ЦСКА-София и Берое като някакво съществено достижение. Легендата на родния футбол добави, че идващият свубой с Арда ще е по-труден от предходните две срещи.

“Закономерен резултат. Берое имаше напън през втората част, само че играхме устойчиво в отбрана и този напън не докара до нищо.

Имахме своите положения на контраофанзива, само че ни липсваше последния пас.

Искахме да победим ЦСКА-София и Берое, а двата тима ще играят голяма роля в шампионата. Равенството не ни задоволява и в идващия мач ще търсим успеха, коригирайки грешките”, сподели Балъков след 0:0 против Берое в Стара Загора.

“Не се тормозете, имаме 30 футболисти. Всеки е подготвен да влезе и да играе. Целите са високи, въпреки че сме за първа година в efbet Лига. ЦСКА не може да има други цели.

Савов влиза за първи път и се показа по извънредно добър метод.

Тази година шампионата ще е доста конкурентно и дребни елементи ще вземат решение мачовете. Мачът с Арда ще е още по-тежък от тези две срещи”, разяснява Балъков задачите на червините и дали те ще привлекат още нови футболисти. efbet Лига 2 кръг, понеделник 17 август  Берое 0:0краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР