Наставникът на словашкия Ружомберок Ян Хаспра джентълменски призна, че неговият

...
Наставникът на словашкия Ружомберок Ян Хаспра джентълменски призна, че неговият
Коментари Харесай

Треньорът на Ружомберок: Левски спечели заслужено

Наставникът на словашкия Ружомберок Ян Хаспра кавалерски призна, че неговият отбор напълно резонно е изгубил с 0:2 от родния Левски София в първи мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

„ Сините” реализираха отличен турнирен резултат надалеч от вкъщи в четвъртък, като направиха доста сериозна крачка към продължение в идната фаза. То ще би трябвало да обезпечено дефинитивно след седмица, когато футболистите на Петър Хубчев одобряват Ружомберок на „ Георги Аспарухов” (който ще е без аудитория поради наказание).

„ Феновете на нашия отбор видяха един прекрасен мач за началото на сезона. Победителят завоюва заслужено”, разяснява 50-годишният експерт. „ Влязохме по отличен метод в мача, момчетата постановиха териториално предимство, до момента в който не падна първият гол, който ни изненада.”

„ Ние разполагаме с играчи, посредством които да създадем добър тактически двубой и даже да спечелим, само че не се получи. Вторият гол беше същински нокаут за нас. Не успяхме да се оправим оттова нататък, съперникът не ни разреши никакви шансове и игра по-добре. Дори тогава имахме шансове, само че при 0:2 изходът от срещата на процедура беше решен”, разяснява Хаспра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР