Наставникът на Славия Златомир Загорчич изрази съжалението си от факта,

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич изрази съжалението си от факта,
Коментари Харесай

Златомир Загорчич: Не си вкарахме головете, много мачове загубихме по този начин

Наставникът на Славия Златомир Загорчич изрази съжалението си от обстоятелството, че неговият отбор не е съумял да се възползва от своите шансове при загубата от Левски в мача сред двата отбора от 26-ия кръг на Първа лига.

" Белите " отстъпиха като посетител с 0:2, само че през второто полувреме пропуснаха няколко благоприятни условия да отбележат гол при закъснение от 0:1, което в последна сметка съгласно техния треньор е коствало загубата.

" Не си вкарахме головете, а допуснахме два. Можем да разделим мача на две полувремена. Левски бе по-опасен през първото и вкара, а във второто се раздадохме оптимално, играхме със сърце, само че не вкарахме гол. Много мачове загубихме по този метод ", разяснява роденият в Сърбия експерт.

" Трябва да почистим грешките най-много във фаза отбрана и нещата ще се получават. Това видяхме през второто полувреме - страхотна експанзия и можем да броим минаванията на Левски на центъра на пръстите на едната ръка. Футболистите ни могат доста повече от това, което демонстрираха през първото полувреме ", добави Златомир Загорчич.

Поражението от Левски остави Славия на 11-а позиция в подреждането, като столичани имат на сметката си 29 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР