Наставникът на Септември (София) Николай Митов изрази голямо разочарование от

...
Наставникът на Септември (София) Николай Митов изрази голямо разочарование от
Коментари Харесай

Митов: Много жалко! На полувремето казах на играчите, че взимаме точка

Наставникът на Септември (София) Николай Митов изрази огромно отчаяние от провалянето с 0:1 от Лудогорец, което пристигна след противоречива дузпа в 93-ата минута. Специалистът обаче отхвърли да разяснява или подлага на критика съдията Волен Чинков. " Няма да разясня съдийството. Никога не разясня съдията и в този момент няма да го направя. Доволен съм от показаното. Поздравявам играчите за сърцатата игра и мъжеството. Лудогорец играха по-добре през първото полувреме, имаха две доста чисти положения, които изпуснаха. На полувремето им споделих, че в случай че продължаваме по този начин, ще си тръгнем минимум с точка от Разград. Имахме обстановка самичък против вратаря преди да ни вкарат гол, само че пропуснахме и това е футболът ", разяснява Митов.

Специалистът разяснява това, че смени девет играчи от мача с Левски (1:4). " Винаги съм казвал, че ненавиждам думата запаса, в случай че някой се усеща запаса, няма място в нашия отбор. За страдание си тръгваме без точка. Жалко за аления картон на Галчев. Той е умел състезател няма по какъв начин да прегори. Може би първият картон го нямаше, само че тъпо. " съобщи някогашният треньор на Левски, чийто отбор беше позволил седем гола в първите си два мача за 2018 година.
" Седемте гола са от самостоятелни неточности. Имаме доста работа, тим не се прави за месец и половина, гледаме напред. Тези, които бяха вътре против Лудогорец - Асен Чандъров, Иван Тилев, Антони Иванов, се показаха чудесно. Чандъров отсъстваше към девет месеца. Поздравявам всичките играчи, само че най-много тъпо за тях, че не взеха нещо. Имаме два дни, с цел да мислим за Локомотив (Пловдив) ", добави Митов. Първа лига 23 кръг, събота 3 март  Лудогорец 1:0краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР