Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели, че няма обяснение

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели, че няма обяснение
Коментари Харесай

Зизу: Нямам обяснение как спечелих повече пъти ШЛ от Ла Лига

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан показа, че няма пояснение по какъв начин е спечелил повече пъти Шампионската лига от испанския шампионат, откогато е отпред на Кралския клуб. В навечерието на реванша с Ювентус експертът приказва за идния мач. Срещата на „ Сантиаго Бернабеу “ е на 11 април от 21.45 часа. След първия конфликт „ белите “ имат задатък от 3:0.

Асенсио: Имах афиш на Зизу в стаята ми, беше ми кумир

„ Това, че водим удобно на Ювентус, няма да промени проекта ни. Предстоящият мач е друга история, различен конфликт. Нужно е да създадем нов мощен двубой “, стартира Зидан на формалния брифинг преди дуела.

Запитан за вероятността да се случи край сред Барселона и Мадрид, треньорът разяснява: „ Интересува ме дуелът в сряда. След това ще забележим “.

Зидан: Не ми харесва, че ни опеделят като любимец в Шампионската лига

Откакто е отпред на Кралския клуб от началото на 2016 година, Зидан завоюва повече пъти Шампионската лига (два пъти), в сравнение с Ла Лига (един път). Тази наклонност, Зизу разяснява по този начин:

„ Нямам пояснение за случилото се. Това, което желаеме ние, е да печелим всичко. Понякога обаче постоянството ни се губи. Изпитваме компликации. Сега се намираме в доста добър интервал. Но нямам пояснение по какъв начин се случи това и за тази наклонност изобщо. Аз изпитвам ужасно предпочитание да взема Ла Лига, считам, че е по-трудно да се завоюва този трофей. Колкото до Шампионската лига, когато погледнеш пътя на Реал в този шампионат, осъзнаваш, че няма различен с тези достижения “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР