Наставникът на Пари Сен Жермен не е притеснен от формата

...
Наставникът на Пари Сен Жермен не е притеснен от формата
Коментари Харесай

Тухел: Ако и догодина водим със 17 точки, ще съм доволен на такава криза

Наставникът на Пари Сен Жермен не е обезпокоен от формата на отбора си, който в последните две срещи в Лига 1 първо стигна до 2:2 против Страсбург с късен гол, а по-късно претърпя разгромна загуба с 1:5 от втория в класирането Лил - нещо нетипично за парижани.

“Трябва да приемем този интервал от сезона. Има доста позитиви, само че също по този начин и комплицирани, сложни седмици. Не е рецесия, а сложна фаза. Ще съм удовлетворен на същата рецесия и идващия сезон, в случай че водим със 17 точки! Трябва да останем спокойни и дружно. Нашата цел е да станем първенци допустимо най-бързо. Имахме опцията да го създадем против Страсбург и Лил, само че не се възползвахме. Винаги има трудности за превъзмогване. Тома Моние, Единсон Кавани, Неймар, Маркиньос, Тиаго Силва и Анхел Ди Мария са контузени, а Хуан Бернат и Марко Верати са осъдени. Това не е съставът ни за Шампионската лига, а описът с изчезналите.

Не съм сърдит. Заедно работим старателно. Докторите, физиотерапевтите и чиновниците - всички те работят дружно. Трябва да мислим за всяка контузия настрана. Имам религия в тях. В момента не разполагаме с задоволително футболисти, това е действителността. Ако отсъстват играчи, останалите би трябвало да са по-отговорни. Много е изискващо. Физически и душевен са изтощени. Те не се стопират. Неймар към този момент не изпитва болежка. Много е убеден и желае да се върне допустимо най-скоро”, съобщи Тухел преди гостуването на Нант.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР