Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие не отрече, че

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие не отрече, че
Коментари Харесай

Галтие за бъдещето на Неймар: Може да има изненади

Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие не отхвърли, че има опцията Неймар да напусне клуба, само че шансът това да се случи е доста дребен. Специалистът приказва и за връзките сред бразилеца и Килиан Мбапе.

По време на успеха над Монпелие с 5:2 двамата не се схванаха кой да извърши дузпа. Мбапе бе пропуснал углавен удар по-рано в мача, само че изиска да бие и втори, като Неймар не му разреши. Мбапе вкара гол след това по време на срещата, само че отхвърли да чества.

Попитан дали Неймар ще остане в клуба, Галтие отговори: “По време на трансферния прозорец може да има изненади. Ней не е желал да си тръгне. Той се показва добре в мачовете и тренировките ”.

Според треньорът проблем сред Неймар и Мбапе не съществува. " Няма стеснение. Ние направихме проект, казахме си каквото имахме да си споделяме един на различен. Мога да потвърдя изцяло почтено, че това бе добра седмица, като всеки работи крепко, с цел да се приготви за мача с Лил. Бях на всяка подготовка през седмицата и всеки случай от мача с Монпелие бе пропуснат още на другия ден ", сподели Галтие.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР