Наставникът на ПАОК Солун - Разван Луческу, нямаше как да

...
Наставникът на ПАОК Солун - Разван Луческу, нямаше как да
Коментари Харесай

Луческу: Ще имаме тежък реванш, но ще бъдем различен отбор

Наставникът на ПАОК Солун - Разван Луческу, нямаше по какъв начин да бъде удовлетворен след загубата с 0:2 от Левски в първи мач сред двата отбора от втория прелиминарен кръг на шампионата Лига н конференциите.

Румънецът съобщи, че тимът му не е задоволително добре квалифициран за сходен мач, новите му попълнения са пристигнали прекомерно късно, а и голът в самото начало се е оказал решителен. Луческо въпреки всичко резервира позитивизъм и сподели, че след седмица в Солун ще бъде доста друго и за Левски мачът въобще няма да бъде толкоз елементарен.

„ Три аспекта: Нормално е, че при 0:2 всичко се е развило зле. Вторият аспект е, че ще имаме доста тежък втори мач, само че и ние ще бъдем друг тим. Третият аспект е, че през днешния ден е средата на лятото, имаме един тим в темп и без доста промени и различен тим в развой на създаване “.

„ По мое мнение резултатът е доста тежък, само че не е фрапантен и изцяло неочакван. Играта е елементарна. Когато получиш гол в 30-а секунда, всичко се трансформира. Направихме неточност, само че по-късно заиграхме добре и ги накарахме да тичат. Вторият гол още веднъж объркахме една привидно ясна обстановка. След това беше мъчно от психическа позиция до полувремето. Вместо да попречим на Левски да играе своя жанр, ние им помагахме да го прави, карахме ги да се усещат удобно “, съобщи Луческу на конференцията след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР