Наставникът на Монтана Ферарио Спасов коментира поражението в дербито с

...
Наставникът на Монтана Ферарио Спасов коментира поражението в дербито с
Коментари Харесай

Ферарио Спасов: Трябва да направим точна равносметка

Наставникът на Монтана Ферарио Спасов разяснява провалянето в дербито с Ботев Враца с 0:1 в дуел от 15-ия кръг на Втора лига.

"Не ни доближи попадение, пропуснахме с единственото им състояние да ни отбележат гол, създадохме куп положения, само че ги пропущаме, нещата стават много комплицирани в мачовете, които ни предстоят, мъчно ще наваксаме изоставането от водачите. Причините за провалянето са чисто футболни, оправдавам се на публиката, която беше напълнила стадиона ", разяснява Спасов.

"Ще създадем една добра равносметка, ще изиграем двата мача, които ни остават до края на годината, позитивите са, когато спечелиш мачовете, трябват победи, точки, би трябвало да съжаляваме за пропуснатите положения, тежат ни чистите голови положения, които изпускаме, другояче имаме концепциите. Разполагам с положителни футболисти, би трябвало да забележим какво тъкмо ще гоним през втория сезон, би трябвало да създадем оценка. При тази точкова разлика и тези две следващи загуби, би трябвало да създадем вярна преценка и да забележим къде тъкмо бъркаме ", разяснява още наставникът на Монтана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР