Наставникът на Милан Стефано Пиоли е категоричен, че неговият отбор

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли е категоричен, че неговият отбор
Коментари Харесай

Пиоли: Няма значение постигнатото вчера, важното е какво ще стане утре

Наставникът на Милан Стефано Пиоли е безапелационен, че неговият тим би трябвало да не помни за класирането си за 1/4-финалите на Шампионската лига и да се концентрира върху идните си турнирни мачове в устрема си да приключи в топ 4 на Серия " А ", с което да си обезпечи ново присъединяване в шампионата.

“Трябва да се върнем в шампионата с огромна увереност. Ако желаеме още веднъж да преживеем страстите от Шампионската лига, би трябвало да приключим в топ 4. Видях това, което желаех през тази седмица, фокусирани сме. Тимът се оправя добре физически, душевен и тактически, само че има много неща, които можем да подобрим. В сряда направихме огромна стъпка в развиването ни. Работихме старателно, до момента в който имаше доста процеси извън. Бяхме обединени и се опитахме да разберем какво не работеше. Сезонът оттук насетне ще бъде решителен. Утрешният мач е значим и това ще бъде допустимо най-хубавият Милан. Постигнатото през вчерашния ден към този момент не е от голяма важност. Важното е какво ще стане на следващия ден. В съпоставяне с предишния сезон е оправяме по-добре в Европа и по-зле в шампионата. Целта ни е да класираме Милан в ШЛ за трета поредна година. Оттук нататък всяка среща ще бъде тежка и значима. Трябва да натискаме, започвайки от на следващия ден вечер.

Златан Ибрахимович няма да е титуляр в утрешния дуел, само че скоро ще бъде. Това зависи от доста неща. Той се усъвършенства и има по-голямо неизменност в тренировките му през последните седмици. Утре няма да започва от първата минута, само че ще може да ни помогне. Можем да се подобрим в обслужването на Рафаел Леао. Той направи 4-5 придвижвания в дълбочина и в случай че го бяхме обслужили, съвсем несъмнено щеше да се озове самичък против вратаря. Продължавам да ви дублирам, че Рафа е играчът ни с най-голяма независимост в придвижванията си и би трябвало да търси пространства и решения. Всеки е кадърен на повече. Шарле Де Кетеларе може да се усъвършенства във връзка с решенията в играта. През първото полувреме против Тотнъм можехме да дриблираме доста по-добре. Можем да се подобрим в доста решения по време на мачовете. Де Кетеларе е добре, както и доста играчи в неговата роля ”, разяснява Пиоли на конференцията си преди дуела със Салернитана.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР