Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас сподели след категоричната победа над

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас сподели след категоричната победа над
Коментари Харесай

Валдас Дамбраускас /треньор на Лудогорец/

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас показа след безапелационната победа над Левски, че в днешния мач най-важни са били трите точки и реакцията на футболистите му след отпадането от ЦСКА за Купата на България.

Лудогорец се наложи с 3:0 на „ Герена ” след голове на Клаудиу Кешеру и Каули Оливейра.

„ Мисля, че главната причина за успеха бе реакцията на тима по-късно, което се случи и отпадането за Купата. Днес играчите си ми взеха поука от всичко това. Изненадахме противника с другата тактическа сграда, през днешния ден за мен беше най-важното да спечелим мача, а не по какъв начин ще играем. Всеки един от моите футболисти разбра по какъв начин би трябвало да играем. Това бе повода да спечелим ”, разяснява Дамбраускас.

„ Доволен съм от отношението на моите футболисти. Мисля, че успявахме да възстановим позициите си, незабавно откакто губим топката. Това са съществени неща в тази тактическа сграда. Всеки един мач е от решаващо значение от този стадий на сезона. Искам да играем добре, а освен да печелим трите точки. Сега би трябвало да пренастроим мислите си и да бъдем подготвени за ЦСКА 1948.

Важно е по какъв начин се приготвяме за тези мачове. Важно е да се борим и да се покриваме. Важно е да се приготвяме душевен и мисля, че през днешния ден видяхте разликата. Имаме задоволително класни състезатели. Мисля, че в идващите мачове би трябвало да играем със същото отношение. Трябва да имаме убеденост, кураж, би трябвало да поемаме опасности. Мисля, че днешното ни показване е задоволително за трите точки против всеки един противник ”, сподели още наставникът на първенците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР