Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров сподели опасенията си, че ако

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров сподели опасенията си, че ако
Коментари Харесай

Херо: Опасенията ми са, че във вторник ще е по-лошо

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров показа опасенията си, че в случай че отсроченият мач с Ботев от 22-ия кръг бъде плануван за вторник, 27 февруари, ще бъде по-зле, защото се чака температурите да паднат още, а снеговалежът да не спре. Специалистът показа, че вярно срещата няма да се организира, както не планувано по стратегия (26 февруари от 17.30 часа), защото първо би трябвало да се мисли за здравеното на футболистите.

Припомняме, че първоначално срещата бе отсрочена за 24 часа, а във вторник ще има нова ревизия и може да се стигне отлагането ѝ за неопределен срок.

Отложиха и Ботев - Лудогорец

„ Вие по какъв начин мислите, може ли да се играе?! Не може да се играе. Първо би трябвало да мислим за здравето на играчите. Трябва да помислим и за почитателите, да могат да се насладят. Не е значимо какво желая аз, а какви ще са изискванията. Моите терзания са, че на следващия ден ще е по-лошо “, стартира Херо в изявление за DIEMA SPORT.

„ Очакват се минусови температури. Мисля, че на следващия ден ще е по-опасно “.

„ Няма да е прелестно, че се отсрочва програмата. Но нямаше да е разумно да отсрочат междинния кръг, а ние да играем през днешния ден “, добави треньорът.

„ Вчера отложиха мачове и в Италия. Има такива моменти. Трябва да се мисли първо за здравето на играчите “.

„ Нарушава се програмата, няма къде да упражняваме. Трябва да решаваме да излезем от обстановката. Няма по какъв начин да останем тук и да упражняваме до мача в Стара Загора “, приключи Димитър Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР