Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква оспорван сезон в шампионата,

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква оспорван сезон в шампионата,
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Всички отбори в елита са сериозни конкуренти

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа чака оспорван сезон в шампионата, тъй като всички тимове съставляват сериозна конкуренция за българския футболен първенец.

Мениджърът счита, че неналичието на трансферна интензивност от страна на " орлите " през лятото няма да повлияе на представянията на тима.

" Не взехме нови играчи през юни, само че привлякохме няколко през януари. Подготвяхме ги през тези 5-6 месеца за новия сезон. Те ще ни бъдат потребни сега, а Антон Недялков се връща от травма ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

Специалистът чака всички клубове от българския футболен хайлайф да окажат опозиция на разградчани.

" Всички отбори са съществени съперници и играят стимулирано против нас. Това ни дава повече упоритост да работим по-усилено през новия сезон ", добави той.

Старши треньорът разкри от кое място черпи мотивация във футбола и по какъв начин прекарва свободното си време дружно със своето семейство.

" Няма специфичен треньор, на който да имитирам. Има един треньор, който оказа въздействие върху мен. Мариан Блоудек е от някогашна Югославия. Даде ми препоръки, които употребявам и сега. Говоря с цялото си семейство за футбол. Приемам препоръки от всеки, без значение на каква възраст е. Когато сме дружно не приказваме доста за футбол, тъй като нямаме доста време дружно ", добави той.

Можете да видите цялото изявление във видеото, с цел да разберете за какво треньорът не се бръсне или кой е обичаният му цвят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР